Voormalig pranker Joery heeft roeping gevonden

Wie kent Kwaaivines nog, de voormalige prankvlogger die furore maakte met onder andere Snapking en ArmooWasRight? Joery, zoals hij echt heet, heeft inmiddels zijn leven gebeterd en zijn roeping gevonden.

 

De bekende, of eigenlijk beruchte, Kwaaivines werd bekend door zijn veelbekeken ‘pranks’. Hierin haalde hij bizarre grappen uit met willekeurige mensen op straat. De meeste van deze geruchtmakende filmpjes zijn inmiddels verwijderd.

Joery heeft het roer omgegooid en gaat nu voor een carrière als serieuze artiest. Hij bracht de track Vida uit met CB. Niet de minste naam, want zij heeft al miljoenen streams en views gepakt met grote artiesten als Chivv, Henkie T, FMG en anderen.

 

Vrijdag komen de twee met een vervolg op die release en ook de track ‘SO FINE’ mag er wezen. De artiesten zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Brothers United Records, onder andere bekend van Shotjes met Justice Toch, Artistic Raw en Elias uit Ex On The Beach. Ons setbezoek bij die controversiële clip is in de video hieronder te zien.

 

Bron: Showniews

Menu